Aktuelnosti

27.11.2017.

IZVJEŠTAJ SA UNIVERZITETSKE LIGE U ŽENSKOJ ODBOJCI sa
 

U nedjelju 26.11.2017. godine u sportskoj sali Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici, odigrano je I i II kolo Univerzitetske lige u ženskoj odbojci. U ligi je učešće uzelo 8 ekipa, reprezentacija svih fakulteta Univerziteta u Zenici. Organizator lige je Univerzitetski sportski savez studenata u saradnji sa Univerzitetom u Zenici i Unijom studenata Univerziteta u Zenici.

 
17.04.2017.

ODIGRANO PRVO I DRUGO KOLO STUDENTSKE LIGE U FUDBALU
 

15.04.2017. godine u Zeničkoj areni odigrano je prvo i drugo kolo grupne faze ovogodišnje Univerzitetske studentske lige u fudbalu. Univerzitetska liga je tradicionalno Univerzitetsko takmičenje koje ima za cilj podstaknuti studente na zdrav život, rekreaciju ali i druženje.

 
21.03.2017.

ODRŽANA UNIVERZITETSKA LIGA U KOŠARCI
 

U subotu, 18.03.2017.  u Zeničkoj areni odigrano je posljednje kolo studentske lige u košarci u kojoj su studenti Ekonomskog fakulteta odnijeli pobjedu. Univerzitetska liga je tradicionalno Univerzitetsko takmičenje koje ima za cilj podstaknuti studente na zdrav život i rekreaciju, a dugi niz godina takmičenje koordiniše prof.dr. Aleksa Stanković.

 
31.05.2016.

ODRŽANA UNIVERZITETSKA LIGA U KOŠARCI
 

U prostorijama Arene u Zenici održana je Univerzitetska liga u košarci. Univerzitet u Zenici,Univerzitetski sportski savez studenata u Zenici i Unija studenata Univerziteta u Zenici su priredili cjelodnevni program. Cijelom organizacijom lige rukodovio je profesor doc. dr. Aleksa Stanković.

 
29.04.2016.

EKIPA EKONOMSKOG FAKULTETA U ZENICI POBJEDNIK UNIVERZITETSKE LIGE U MALOM FUDBALU
 

U prostorijama Arene u Zenici održana je Univerzitetska liga u malom fudbalu. Univerzitet u Zenici, Univerzitetski sportski savez studenata u Zenici i Unija studenata Univerziteta u Zenici su priredili cjelodnevni program. Cijelom organizacijom lige rukodovio je profesor doc. dr. Aleksa Stanković.

 
13.05.2014.

IZVJEŠTAJ SA TAKMIČENJA IZ BOWLING-A
 

Dana, 10.05.2014.godine održano je prvo kolo takmičenja u bowling-u. Takmičenje se održalo u kuglani „Amerikana“ u Zenici. Na ovo takmičenje se prijavilo 6 ekipa, članica Univerziteta u Zenici, a to su: Politehnički fakultet, Ekonomija 1, Metalurgija, Građevina, Ekonomija 2 i Ekonomija 3.

 
EFZE