Dobrodošli na oficijelnu web stranicu Ekonomskog fakulteta u Zenici

Na Ekonomskom fakultetu se izvode I i II ciklus studija iz oblasti ekonomskih nauka na studijskim programima Menadžment preduzeća, te Računovodstveni i revizijski menadžment.

Gotovo 1.000 studenata svakodnevno stječe visoko obrazovanje i stječu kompetencije kako bi postali diplomirani ekonomisti i što uspješnije započeli svoje poslovne karijere.

Početkom akademske 2015/2016. godine dovršena je izgradnja Ekonomskog i Pravnog fakulteta. Nova zgrada je opremljena novom opremom što će značajno unaprijediti kvalitet rada, djelovanja i nastave na Ekonomskom fakultetu.

Aktuelnosti

13.06.2020.

STUDENTI EKONOMSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U ZENICI PREDSTAVILI USLOVE UPISA I ISKUSTVA STUDIRANJA SREDNJOŠKOLCIMA U TRAVNIKU
 

Dana 12.06.2020. godine studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici predstavili su uslove upisa i iskustva studiranja srednjoškolcima u Travniku.

11.06.2020.

REALIZACIJA ISPITNIH AKTIVNOSTI
 

Obavještenja za studente Ekonomskog fakulteta vezano za realizaciju ispitnih aktivnosti

  1. Studenti trebaju obavezno prijaviti ispit putem informacionog sistema jedino u slučaju da ozbiljno planiraju pristupiti polaganju ispita (pismeno i/ili usmeno).

08.06.2020.

OBAVJEŠTENJE
 

Obavještavaju se studenti treće i četvrte godine te APSOLVENTI i IMATRIKULANTI Ekonomskog fakulteta da ispite koje ne mogu prijaviti putem ISSS-a to mogu uraditi putem maila ef@dl.unze.ba te da se jave predstavnicima godina.

05.06.2020.

OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE
 

Obavještavaju svi studenti (I, II, III, IV godina te APSOLVENTI, IMATRIKULANTI) Ekonomskog fakulteta koji nisu pristupili dl patformi(DISTANCE LERNING) da se obrate studentskoj službi putem mail adrese ef@dl.unze.ba ili na broj telefona 032/460-467.

04.06.2020.

HR STARTER
 
Za studente koji žele da naprave karijeru u oblasti HR-a, ove godine se po prvi put u BiH organizuje jedinstveni program – HR Starter. U pitanju je besplatni HR program za diplomce i studente završnih godina različitih fakulteta širom BiH koje organizuju firma Alphabet Group doo i HR World.

28.05.2020.

ODBRANE DIPLOMSKIH, MAGISTARSKIH I DOKTORSKIH RADOVA
 

Obavještavaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zenici da odbrane diplomskih, magistarskih i doktorskih radova na Univerzitetu u Zenici održavat će se u prisustvu članova komisije i sekretara komisije kao i kandidata(bez publike) uz obavezno poštivanje specifičnih mjera zaštite sprečavanja širenja zaraze izazvane virusom COVID-19 i poštivanje obavezne udaljenosti od 2 metra.

Za sva ostala obavještenja studenti se mogu kontaktirati studentsku službu.

22.05.2020.

APSOLVENTSKI ROK - MAJ
 

Apsolventski rokovi za mjesec maj počinju od srijede 20. maja. 

Prijave koje su studenti predali za mjesec mart važe za ovaj apsolventski rok i moraju se potvrditi telefonski ili na e-mail administrator@ef.unze.ba

Apsolventski rokovi se mogu pogledati ovdje!

29.04.2020.

PRVI MAJ - PRAZNIK RADA
 

Povodom nastupajućeg međunarodnog praznika Prvi maj-Praznik rada, a u skladu sa Zakonom o praznicima („Službeni list R BiH“, broj: 2/92 i 13/94), obavještavaju se radnici i studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici da se dana 01.05.2020. godine (petak) neće raditi.

Radnicima i studentima Univerziteta u Zenici čestitamo nastupajući praznik.

03.04.2020.

UPLATA ŠKOLARINE
 

Obavještavaju se svi studenti koji su u statusu redovnog samofinansirajućeg i vanrednog studenta, a koji nisu izmirili svoje obaveze druge, treće i četvrte rate (onako kako im je odobreno po molbi) da izvrše uplate školarine, uslikaju i pošalju dokaz o uplati na mail ef@dl.unze.ba, a orginalne uplatnice čuvaju i dostave sa indeksom kad se za to stvore uslovi.

Takođe studenti koji su izvršili uplate a nisu bili u mogućnosti dostaviti dokaz uplate da uslikaju i pošalju na mail ef@dl.unze.ba, a orginalne uplatnice čuvaju i dostave sa indeksom kad se za to stvore uslovi.

17.03.2020.

ODLUKA O IZMJENI I NAČINU REALIZACIJE NASTAVNOG PROCESA NA UNIVERZITETU U ZENICI
 

Odluka o izmjeni i načinu realizacije nastavnog procesa na Univerzitetu u Zenici se može pogledati ovdje!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... 18 ... Sljedeća >>

EFZE