Dobrodošli na oficijelnu web stranicu Ekonomskog fakulteta u Zenici

Na Ekonomskom fakultetu se izvode I i II ciklus studija iz oblasti ekonomskih nauka na studijskim programima Menadžment preduzeća, te Računovodstveni i revizijski menadžment.

Gotovo 1.000 studenata svakodnevno stječe visoko obrazovanje i stječu kompetencije kako bi postali diplomirani ekonomisti i što uspješnije započeli svoje poslovne karijere.

Početkom akademske 2015/2016. godine dovršena je izgradnja Ekonomskog i Pravnog fakulteta. Nova zgrada je opremljena novom opremom što će značajno unaprijediti kvalitet rada, djelovanja i nastave na Ekonomskom fakultetu.

Aktuelnosti

21.03.2017.

ODRŽAN PRAKTIČNI DIO NASTAVE NA TEMU: "UVOD U STEČAJNI POSTUPAKI OBEZBJEĐENJE POTRAŽIVANJA"
 

Dana, 21.03.2017. godine., na predavanjima v.prof.dr. Almira Alihodžića je prisustvovala Diana Dočkal, dipl. pravnik, gdje je održala praktični dio nastave na temu: "Uvod u stečajni postupaki obezbjeđenje potraživanja".

21.03.2017.

BANKING OFFICER
 

ProCredit bank is a bank that does not fit into the standard moulds under which most financial institutions operate. We cherish diversity. Our team is made up of creative and ambitious young professionals. Together we build success stories. If we have your attention and you are already interested to find out more about ProCredit, please read carefully the information below.

21.03.2017.

ODRŽANA UNIVERZITETSKA LIGA U KOŠARCI
 

U subotu, 18.03.2017.  u Zeničkoj areni odigrano je posljednje kolo studentske lige u košarci u kojoj su studenti Ekonomskog fakulteta odnijeli pobjedu. Univerzitetska liga je tradicionalno Univerzitetsko takmičenje koje ima za cilj podstaknuti studente na zdrav život i rekreaciju, a dugi niz godina takmičenje koordiniše prof.dr. Aleksa Stanković.

19.03.2017.

KONFERENCIJA „POVEŽI SE“ NA FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA UNIVERZITETA U SARAJEVU U SKLOPU PROJEKTA „OUTREACH TO UNDERGRADUATE STUDENTS“ #E4U
 

U sklopu kampanje koja nosi naziv „Poveži se“, 10.02.2017 godine održana je konferencija na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu. Konferencija je imala za cilj da poveže nevladin, vladin sektor sa univerzitetima, da sjednu na jedno mjesto, raspravljaju i pronađu zajednički jezik i ostvare saradnju u formi prakse, studijskih posjeta ili volontiranja.

19.03.2017.

STUDENTI PRAVNOG I EKONOMSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U ZENICI OSVOJILI NAGRADE U OKVIRU PROJEKTA E4U
 

Studenti Pravnog i Ekonomskog  fakulteta Univerziteta u Zenici osvojili nagrade u okviru projekta E4U – Početkom marta održana je svečana dodjela nagrada na TV „Hayat-u“ u okviru projekta „Outreach to undergraduate students“ E4U koji organizuje EUSR-a (Ured specijalnog predstavnika EU u BiH) gdje su studenti Pravnog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici osvojili nagrade.

26.01.2017.

PROMOCIJE PROIZVODA I USLUGA UNICREDIT BANKA
 

UniCredit banka u svrhu promocije proizvoda i usluga traži studente slijedećeg profila:

  • studenti završne godine Ekonomskog fakulteta
  • digitalno osviješteni
  • spremni na dodatno učenje i usavršavanje
  • spremni na rad preko SS

Svi zainteresirani studenti, koji ispunjavaju navedene uvjete, mogu se prijaviti slanjem svog biografije (s fotografijom i kontakt telefonom) na adresu: prijavazaposao@unicreditgroup.ba pod naslovom „Rad preko Student servisa“.

Prijave potrebno slati do kraja sedmice s obzirom da od 23.01.2017. godine počinje selekcija kandidata.

26.01.2017.

STUDIJSKI PROGRAMI I KURSEVI DIPLOMATSKE AKADEMIJE BEČ ZA AKADEMSKU 2017/18
 

Diplomatska akademija u Beču je profesionalna škola koja nudi postdiplomske studije posvećene pripremi mladih, talentovanih diplomanata za internacionalnu karijeru i vodeće pozicije u međunarodnim organizacijama, EU, javnoj upravi i biznisu.

25.01.2017.

BANKING OFFICER
 

ProCredit Bank is a development-oriented commercial bank for small businesses and for ordinary people wishing to save and to conduct their banking business on a fair and transparent basis. We invest extensively in the training and development of our staff in order to create an open and efficient working atmosphere and to provide friendly and competent (customer) service for our clients.

10.01.2017.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE
 

Obavještavaju se studenti i nastavno osoblje Univerziteta u Zenici da se nastava i sve druge nastavne aktivnosti na fakultetima Univerziteta u Zenici nastavljaju odvijati u skladu sa utvrđenim rasporedom nastavnih aktivnosti počev od srijede 11.01.2017.godine.

Pozivaju se dekani fakulteta Univerziteta u Zenici da u saradnji sa prodekanima za nastavu i studentska pitanja obezbijede nadoknadu izostale nastave za dane 09.01. i 10.01.2017. godine.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

EFZE