Dobrodošli na oficijelnu web stranicu Ekonomskog fakulteta u Zenici

Na Ekonomskom fakultetu se izvode I i II ciklus studija iz oblasti ekonomskih nauka na studijskim programima Menadžment preduzeća, te Računovodstveni i revizijski menadžment.

Gotovo 1.000 studenata svakodnevno stječe visoko obrazovanje i stječu kompetencije kako bi postali diplomirani ekonomisti i što uspješnije započeli svoje poslovne karijere.

Početkom akademske 2015/2016. godine dovršena je izgradnja Ekonomskog i Pravnog fakulteta. Nova zgrada je opremljena novom opremom što će značajno unaprijediti kvalitet rada, djelovanja i nastave na Ekonomskom fakultetu.

Aktuelnosti

04.06.2020.

HR STARTER
 
Za studente koji žele da naprave karijeru u oblasti HR-a, ove godine se po prvi put u BiH organizuje jedinstveni program – HR Starter. U pitanju je besplatni HR program za diplomce i studente završnih godina različitih fakulteta širom BiH koje organizuju firma Alphabet Group doo i HR World.

28.05.2020.

ODBRANE DIPLOMSKIH, MAGISTARSKIH I DOKTORSKIH RADOVA
 

Obavještavaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zenici da odbrane diplomskih, magistarskih i doktorskih radova na Univerzitetu u Zenici održavat će se u prisustvu članova komisije i sekretara komisije kao i kandidata(bez publike) uz obavezno poštivanje specifičnih mjera zaštite sprečavanja širenja zaraze izazvane virusom COVID-19 i poštivanje obavezne udaljenosti od 2 metra.

Za sva ostala obavještenja studenti se mogu kontaktirati studentsku službu.

22.05.2020.

APSOLVENTSKI ROK - MAJ
 

Apsolventski rokovi za mjesec maj počinju od srijede 20. maja. 

Prijave koje su studenti predali za mjesec mart važe za ovaj apsolventski rok i moraju se potvrditi telefonski ili na e-mail administrator@ef.unze.ba

Apsolventski rokovi se mogu pogledati ovdje!

29.04.2020.

PRVI MAJ - PRAZNIK RADA
 

Povodom nastupajućeg međunarodnog praznika Prvi maj-Praznik rada, a u skladu sa Zakonom o praznicima („Službeni list R BiH“, broj: 2/92 i 13/94), obavještavaju se radnici i studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici da se dana 01.05.2020. godine (petak) neće raditi.

Radnicima i studentima Univerziteta u Zenici čestitamo nastupajući praznik.

03.04.2020.

UPLATA ŠKOLARINE
 

Obavještavaju se svi studenti koji su u statusu redovnog samofinansirajućeg i vanrednog studenta, a koji nisu izmirili svoje obaveze druge, treće i četvrte rate (onako kako im je odobreno po molbi) da izvrše uplate školarine, uslikaju i pošalju dokaz o uplati na mail ef@dl.unze.ba, a orginalne uplatnice čuvaju i dostave sa indeksom kad se za to stvore uslovi.

Takođe studenti koji su izvršili uplate a nisu bili u mogućnosti dostaviti dokaz uplate da uslikaju i pošalju na mail ef@dl.unze.ba, a orginalne uplatnice čuvaju i dostave sa indeksom kad se za to stvore uslovi.

17.03.2020.

ODLUKA O IZMJENI I NAČINU REALIZACIJE NASTAVNOG PROCESA NA UNIVERZITETU U ZENICI
 

Odluka o izmjeni i načinu realizacije nastavnog procesa na Univerzitetu u Zenici se može pogledati ovdje!

16.03.2020.

ODGODA APSOLVENTSKIH ROKOVA
 

Obavještavaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta da zbog novonastale situacije odgađaju i Apsolventski rokovi u mjesecu martu do daljnjeg.

Za sve ostale informacije studenti će biti blagovremeno obavješteni putem web stranice Ekonomskog fakulteta.

11.03.2020.

ODLUKA O OBAVEZNOM OBUSTAVLJANJU NASTAVNOG PROCESA I POHAĐANJA PROGRAMA OBAVEZNOG PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA RADI PREVENTIVNOG DJELOVANJA,SUZBIJANJA I ŠIRENJA CORONA VIRUSA (COVID - 19)
 

Obavještavaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta u Zenici da se zbog novonastale situacije odgađaju sva predavanja i vježbe od 12.03.2020. godine do daljneg.

Za sve ostale informacije studenti će biti blagovremneno obaviješteni putem oglasne ploče i web stranice Ekonomskog fakulteta u Zenici.

Odluka se može pogledati ovdje!

11.03.2020.

OGLAS ZA STUDENTSKU PRAKSU
 

Kompaniji Bicom Systems u Zenici, potreban student/studentica Ekonomskog fakulteta za obavaljanje plaćene prakse tri puta sedmično, u odjelu Finansija (Finance and Accounting). 

26.02.2020.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM ŠIRENJA NOVOG KORONAVIRUSA U ITALIJI I SVIJETU
 

Novo saopštenje Federalnog ministarstva zdravstva:

Na području Federacije BiH do sada nije registriran nijedan sumnjiv ili pozitivan slučaj bolesti izazvane novim koronavirusom (COVID-19). Međutim, epidemiološka situacija u svijetu se jako brzo mijenja te se pojava COVID-19 može očekivati i u Federaciji, odnosno Bosni i Hercegovini.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 ... 16 ... Sljedeća >>

EFZE