Mail: ef@unze.ba / Tel: (+387 32) 460 467, 460 444

OBAVIJEST o upisu primljenih kandidata

Upis u prvu godinu  I (prvog) ciklusa studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici u akademskoj 2024/2025. godini- PRVI UPISNI ROK obavit će se u periodu od 08.07.2024. do 19.07.2024. godine u prostorijama Studentske službe Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Potrebni dokumenti za upis u prvu godinu studija (originalna dokumenta ukoliko nisu dostavljena uz prijavu na Konkurs ili su kandidati izvršili prijavu na Konkurs online):

  1. Originalna dokumenta srednje škole (diploma o završenoj srednjoj školi i svjedodžbe o završenim razredima srednje škole)
  2. Uvjerenje o državljanstvu;
  3. Izvod iz matične knjige rođenih;
  4. Ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci);
  5. Dvije fotografije (format 4×6);
  6. Indeks sa upisnim obrascima preuzimaju se u prostorijama Studentske službe nakon izvršene uplate u iznosu od 20,5 KM koja se odnosi na indeks, upisne obrasce, korištenje informacionog sistema i članstva u biblioteci (uplatnica u prilogu);
  7. Dokaz o izvršenoj uplati za školarinu.

Troškovi školarine za redovan studij iznosi 50 KM (uplatnica u prilogu)

Troškovi školarine za redovan samofinansirajući i vanredan studij iznosi 800 KM uz mogućnost plaćanja na dvije ili četiri jednake rate (uplatnica u prilogu).

Zamolili bi sve kandidate koji iz bilo kojeg razloga odustaju od upisa na Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici da svoje dokumente preuzmu u Studentskoj službi u što kraćem roku.

Prilozi:

Konačne rang liste upis u prvu godinu I ciklusa studija

Primjer uplatnice za redovan samofinansirajuci studi na prvu godinu

Primjer uplatnice za redovan studi na prvu godinu

Primjer uplatnice za vanredni studij na prvu godinu

Primjer uplatnice za upisni materijal u prvu godinu za redovne i redovne samofinansirajuce

Arhiva

en_USEN