Mail: ef@unze.ba / Tel: (+387 32) 460 467, 460 444

Potpisan Memorandum o saradnji između Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici i Deloitte BiH

S ponosom Vam predstavljamo još jedno uspješno ostvareno partnerstvo Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici i to sa kompanijom Deloitte BiH.
 
Menadžment Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, na čelu sa Dekanesom van.prof.dr.sci. Ajlom Muratović-Dedić, prepoznao je izuzetnu priliku za umrežavanje s novim partnerom za buduće međusobne saradnje i to u domenu naučno-istraživačkog rada, organizacije gostujućih predavanja iii predavanja stručnjaka iz prakse, studentske prakse, edukacije studenata, stipendija studenata, donacija, organizacije i održavanja zajedničkih seminara, radionica, simpozija, konferencija i drugih naučno-stručnih skupova.

S tim u vezi, u utorak 14.05.2024. godine upriličen je doček u prostorijama Ekonomskog fakulteta za predstavnike Deloitte kompanije u Bosni i Hercegovini na čelu sa Sabinom Softić, partnericom i direktoricom Deloitte BiH, te je potpisan Memorandum o saradnji.

Memorandum o saradnji je sjajna vijest za studentice i studente, jer će kompanija Deloitte u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama, omogućiti obavljanje stručne prakse studenticama i studentima Ekonomskog fakulteta u svojim organizacionim jedinicama, u trajanju koje će biti naknadno utvrđeno.

Arhiva

en_USEN