Mail: ef@unze.ba / Tel: (+387 32) 460 467, 460 444

PROMOCIJA NAGRADNE IGRE „ZLATNO S ZA NAJBOLJI RAD IZ EKONOMIJE I BANKARSTVA“

Poštovane kolegice i kolege, 

Imamo veliko zadovoljstvo obavijestiti vas o prilici da pokažete svoje izvanredne talente i trud koji ste uložili u istraživanje za potrebe diplomskog ili magistarskog rada iz ekonomije. 

Sparkasse Bank BiH u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetima iz Sarajeva, Zenice, Tuzle, Banja Luke, Bihaća i Mostara nagrađuje izvanredne uspjehe u ovim oblastima kroz prestižnu godišnju nagradu „Zlatno S  za najbolji rad iz ekonomije i bankarstva“.   

Cilj nagrade je da potiče stručni i istraživački rad u oblastima ekonomije i bankarstva, i tako doprinese stvaranju ambijenta u kojem će se pronalaziti rješenja za razvoj i ekonomski prosperitet Bosne i Hercegovine.

Za nagradu se mogu nominovati visoko stručni/naučni radovi iz oblasti ekonomije izrađeni namjenski za ovaj nagradni program, kao i postojeći/publicirani radovi koji sadrže provedena istraživanja poput magistarskih, diplomskih i drugih stručnih radova. 

Vaš trud i predanost zaslužuju širenje i priznanje, a mi vam pružamo priliku da to postignete. Radujemo se vašim prijavama i nadamo se da ćete postati dio prestižnog kluba dobitnika „Zlatnog S“ nagrade.

Pogledajte detalje u nastavku na linku https://www.sparkasse.ba/bs/press/zlatno_s_ i prijavite se, radujemo se vašim idejama i rješenjima.

Ovo je sjajna prilika da pokažete svoje akademske vještine i steknete vrijedno iskustvo u predstavljanju svojih istraživanja.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici želi pričati o dobrim rješenjima za ekonomiju Bosne i Hercegovine.

Promocija nagradne igre „Zlatno S  za najbolji rad iz ekonomije i bankarstva“ biće održana na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici u periodu od 25. 10. do 27. 10. 2023. godine gdje možete dobiti detaljnije informacije. Također, za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju. 

Arhiva

en_USEN