Mail: ef@unze.ba / Tel: (+387 32) 460 467, 460 444

SKLOPLJENO PARTNERSTVO EKONOMSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U ZENICI SA FONDACIJOM PODUZETNIKA U BOSNI I HERCEGOVINI

S ponosom Vam predstavljamo još jedno uspješno ostvareno partnerstvo Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, i to sa Fondacija Poduzetnika u Bosni i Hercegovini !
 
Menadžment Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, na čelu sa Dekanesom doc.dr. Ajlom Muratović-Dedić, prepoznao je izuzetnu priliku za umrežavanje s novim partnerom za buduće međusobne saradnje, svjestan da je sveobuhvatna podrška poduzetnicima neophodna na samom početku – još u periodu obrazovanja. S tim u vezi, danas 20.11.2023. godine upriličen je doček u prostorijama Ekonomskog fakulteta za predstavnike Fondacije Poduzetnika u Bosni i Hercegovini na čelu sa dr. Samirom Vildićem, predsjednikom Upravnog odbora, te je potpisan Memorandum o međusobnoj saradnji.
 
Memorandum o saradnji je sjajna vijest, ali ujedno i poziv za naše drage studentice i studente – buduće uspješne poduzetnice i poduzetnike, da vrijeme ispred sebe iskoriste, te razmisle o idejama koje bi bile zanimljive za pokretanje vlastitog biznisa.
 
Zapamtite, ne morate biti sjajni i uspješni da biste nešto započeli, već morate započeti da biste postali sjajni i uspješni.

Arhiva

en_USEN